Fitness kolekcia: Viac ako len oblečenie do posilňovne

Iste ste si všimli, že v rámci jednotlivých kolekcií vždy delíme produkty do kategórií podľa jednotlivých športov. Beh, cyklistika, outdoor a fitness sú pre nás kľúčovými športmi a oblečením tak navrhujeme vždy primárne s ohľadom na ich požiadavky. Sami však vieme, že ich využitie je oveľa širšie a nájdu tak uplatnenie aj pri iných športových aktivitách. Na vlastnej koži sme si vyskúšali, že oblečenie z fitness kolekcie je skvelý parťák vo fitku, na joge, na túrach aj pokiaľ treba riešite, čo si vziať na bouldering.

FUNKČNOSŤ A ODOLNOSŤ: KĽÚČOVÁ VLASTNOSŤ OBLEČENIA NA CVIČENIE

Veľká časť kolekcie je vyrobená z funkčného materiálu s vysokým obsahom polyamidu. Ten je dostatočne odolný, nepriesvitný, ale zároveň priedušný a ľahký. Nebudete tak musieť riešiť nelichotivé presvitanie legín v náročných jogových ásanách a pri drepoch, ani mať obavu o predrenie alebo roztrhnutie pri náročnejších pohyboch na lezeckej stene. Legíny DANAE, EUNICE a tričko VATINA prešli dokonca aj testom počas trekovania v nórskej divočine a obstáli v ňom na jedničku.

VOĽNOSŤ POHYBU VO FITKU, NA JÓZE AJ LEZECKEJ STENE

Materiál vás zároveň nebude nikde ťahať. Topy sú k dispozícii ako vo voľnom strihu, tak priliehavé na telo. Tie sa môžu hodiť, pokiaľ práve premýšľate, ako sa obliecť na bouldering alebo na jogu. Minimalizujú totiž riziko zachytenia o chyty a na joge vám pri obrátených pozíciách nebudú schádzať cez hlavu. Rovnako tak iste oceníte široký pás legín, ktorý nielen že lichotí postave, ale zároveň drží na mieste a nemusíte počas pohybu riešiť nepríjemné splavovanie a následné vyťahovanie.

Doslova na vlastnej koži vyskúšala fitness kolekciu aj Katka, ktorá vie svoje o tom, aké oblečenie mať na treking, do fitka alebo ako sa obliecť na bouldering.

„Materiál je veľmi príjemný a oblečenie je ľahké, takže ho na sebe skoro necítite. Vyskúšala som v ňom viacero aktivít: turistiku, fitness aj lezenie. Pri všetkých aktivitách som sa v tomto komplete cítila veľmi komfortne. Nie som bežec, ale pokojne by som v ňom vyrazila aj počas. Nikde nič nedreje, neťahá ani neškrtí a patrí medzi mojich obľúbencov.“

ODVOD POTU A RÝCHLE SCHNUTIE: POHODLIE I POČAS NÁROČNÉHO TRÉNINGU

Pokiaľ si dáte svižnejší výstup do hôr, náročnejšiu supersériu alebo lekciu hot jogy, potom sa pravdepodobne bez rýchloschnúceho materiálu s efektívnym odvodom potu nezaobídete. Zbavíte sa nepríjemných pocitov, ktoré zažívate v mokrom, studenom oblečení, ktoré sa lepí na telo a narúša vám príjemný zážitok zo športu.

ĽAHKÁ ÚDRŽBA FUNKČNÉHO MATERIÁLU

Veľkou výhodou je tiež to, že sa materiál nekrčí a nehrozí teda, že v šatni vytiahnete namiesto legín zožuvaný kus oblečenia. Svoju funkčnosť zároveň polyamid nestráca ani opakovaným praním, ktoré je v prípade športového oblečenia viac ako žiaduce.

OBLEČENIE NA ŠPORT NEMUSÍ BYŤ NUDA

Vieme, aké dôležité je sa pri športe nielen dobre cítiť, ale aj dobre vyzerať. Dali sme si preto záležať aj na drobných detailoch ako sú potlače v medenej farbe, predsunuté švy alebo laserom perforované časti. Svoje využitie tak oblečenie nájde nielen pri športe, ale aj vo voľnom čase.

Fitness kolekcia je perfektnou voľbou nielen na športové aktivity, ale aj na voľný čas. Oblečenie môžete využiť na prechádzky, do mesta alebo na stretnutie s priateľmi a vždy sa v ňom budete cítiť naozaj pohodlne. V šatníku tak budete mať multifunkčného spoločníka pre každú príležitosť, ktorý váš nikdy nenechá v štichu.

Páčil sa článok?