Nová kolekcia na šport v premenlivom počasí aj horúcich dňoch

Jarné slniečko láka von, ale aprílové počasie sem tam ešte prinesie chladné rána a dažďové prehánky. Naša nová kolekcia je však pripravená na jarnú premenlivosť počasia aj horúce letné dni a umožní vám tak užiť si všetky vonkajšie aktivity naplno. Či už sa jedná o cyklistickú kolekciu na bicykel, bežecké oblečenie na vonkajšie výbehy, zdolávanie horských túr v kolekcii priamo navrhnutej na outdoorové dobrodružstvá alebo pokojný relax v prírode.

ROZŠÍRENÁ PONUKA OBLEČENIA NA HORSKÉ A CESTNÉ KOLESO

Či už preferujete klasickú cyklistiku alebo MTB, nová cyklo kolekcia vám spríjemní akýkoľvek výlet na bicykli. Nielen pre milovníkov horských bicyklov a singletrailov rozširujeme MTB kolekciu o nové farby a vyladené modely. Voľnejšie tričká s krátkym (LEHU, OAKY, AMBA) aj dlhým rukávom (SHELOB, SHEBA) a voľné šortky s odopínateľnou cyklovložkou (EBONY, AKOO a BORSALA) sú do terénu priamo stvorené. Ostatne MTB šortky už z našej ponuky dobre poznáte a obľúbené sú najmä pre ich univerzálnosť. Behom chvíle cyklovložku jednoducho odopnete az cyklošortiek sú razom funkčné kraťasy so širokou škálou využitia.

Vyberať môžete aj z klasických elastických dresov VIGGO, JARI, TAJGA, LANA a šortiek BOFIN či BONSAI, z ktorých niektoré sú dizajnovo v sete aj s cyklodresom a cyklorukavicami.
Ak ste ešte doposiaľ nevyskúšali kúzlo cyklistickej spodnej bielizne s výstelkou, potom o mnohé prichádzate. S cykloprádlom JAX, JOVANA a ANKA môžete na bicykel vyraziť vo svojich obľúbených šortkách alebo legínach bez straty pohodlia.

 

DÁMSKE OBLEČENIE NA BICYKEL   PÁNSKE OBLEČENIE NA BICYKEL

ULTRAĽAHKÉ BUNDY NA BEH I SOFTSHELLOVÉ BUNDY ČI VETROVKY NA TÚRY

Ultraľahké bundy, ako už z ich samotného označenia vypovedá, takmer nič nevážia, aj tak vám ale spoľahlivo zaistí bežecký tréning bez nepríjemného prechladnutia a najmenšieho obmedzovania v pohybe. Dámska ultraľahká bunda CAMILA1 aj jej pánska verzia HAYDEN sú totiž vyrobené z tohto husto tkaného ripstop  materiálu, ktorý chráni proti vetru a zároveň odpudzuje vodu. A v ponuke samozrejme nesmieme zabudnúť ani na bestseller niekoľkých predchádzajúcich rokov, bundu JORAH.

 

BEŽECKÉ BUNDY A VESTY

„Materiál ripstop je známy svojou odolnosťou a pevnosťou vďaka špeciálnej konštrukcii, ktorá zabraňuje šíreniu trhlín. Zároveň vyniká svojou nízkou hmotnosťou a je teda ideálnou voľbou na výrobu športového oblečenia, pretože zaisťuje dlhú životnosť a ochranu pred obvyklým opotrebovaním pri aktivitách ako je beh, turistika, horolezectvo alebo cyklistika.“

Pokiaľ by sme mali označiť pomyselného kráľa funkčnosti medzi ultralight bundami, potom je to jednoznačne BYRON, vyrobený z 2,5 vrstvového materiálu StormLight. Bunda je priedušná (8 000 g/m²/24h), nepremokavá (vodný stĺpec 8 000 mm) a je tak ideálnym spoločníkom na horské túry aj vychádzky na bicykli.
Softshellové bundy a vesty sú perfektnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú pohodlný, funkčný a štýlový variant vonkajšej vrstvy na širokú škálu športových aktivít. Softshellové novinky - bunda GRAPON1 a vesta SEGMENT sú vyrobené z materiálov, ktoré sú priedušné, odolné proti vetru aj vode a nedajú tak rozmarom počasia žiadnu šancu.
Vetrovky sú ľahkým a ľahko zbaliteľným variantom bundy, ktorý sa rozhodne oplatí mať v zálohe. Dámska vetruodolná bunda NEREST aj vesta FOIBE navyše dodajú vášmu outfitu šmrnc av kombinácii s funkčným trikom MARIA v rovnakom dizajne padnú ako uliate. To isté platí aj o pánskej vetrovke ZOLTAN a mysleli sme samozrejme aj na malých športovcov, ktorí budú v mini verziách vetroviek SAMA vďaka pastelovým farbám neprehliadnuteľní.

NAŠE NAJTECHNICKEJŠIE OUTDOOROVÉ NOHAVICE

Outdoorové nohavice PIQUE rozhodne stoja za vašu pozornosť a my sme na ne náležite pyšní. Sú vyrobené z rýchloschnúceho materiálu a zaistia vám komfort pri náročných túrach aj pri táboráku v lese. Majú elastické panely pre voľnosť pohybu, vystužené oblasti pre väčšiu odolnosť, anatomicky tvarované kolená a DWR úpravu, ktorá odpudzuje vodu. Nechýba ani niekoľko praktických vreciek na uschovanie drobností a zapínanie s gumou v páse či pásiky na suchý zips na utiahnutie nohavíc okolo členkov, ktoré doladia žiaduci komfort pri ich nosení. To, že navyše skvele vyzerajú, je už len bonus navyše. Ostatne sme podrobili nohavice dôkladnému testu najrôznejších podmienok a výsledok vám ponúkneme už čoskoro v pripravovanej recenzii.

ŠPORTOVANIE S ĽAHKOSŤOU A FUNKČNOSŤOU

Počas horúcich letných dní môžete siahnuť po super ľahkých tričkách DUSTIN, NOLAN, VATINA či SONYA1 alebo staviť na eleganciu pánskych funkčných košieľ DONAR a CIGA. Tie sú na rozdiel od bavlnených košieľ ľahšie, rýchlo schnú a sú dostatočne priedušné, takže v nich budete v pohodlí a suchu nielen pri samotnom pohybe, ale napríklad aj na ceste vlakom domov.

Podľa vlastných preferencií a požiadaviek môžete vyberať aj z rôznych variantov spodného dielu vášho športového outfitu. Staviť môžete na elegantné, pritom pohodlné sukne CELIA a TRACY (s všitými šortkami), elastické šortky DYLOR a FIDA alebo dlhší variant trojštvrťových nohavíc DYLAN a KONANA. Všetky materiály sú ľahké, priedušné a skvele odvádzajú pot, takže sa budete cítiť v pohodlí aj pri náročnom tréningu. Tovar z novej kolekcie je už na sklade, tak navštívte náš e-shop alebo predajne Sportisimo a vyberte si svojho nového športového parťáka.

 

TRIKÁ   NOHAVICE A LEGÍNY   SUKNE

Páčil sa článok?