Ideálna kombinácia na chladné rána

Tohtoročná jar si rado pohrával so schopnosťou bežca sa vhodne obliecť do neustále sa meniaceho a trochu nepriaznivého počasia. ¾ legíny nenosím takmer nikdy, teraz sa ale v šatníku udomácnil Loar od Klimatex v kombinácii s ľahučkým trikom tesaný a mikinou Sunny. Všetko oblečenie zladené ako farebne, tak aj motívom potlače vrstevníc sa spoločne dopĺňajú, a to ako na beh v meste, tak aj v lese. Celý set je pružný a pekne obopne všade tam, kde má, nikde neodírá, a navyše je so svojou ružovo-modrou farbou výrazný tak akurát, aby vás postrehol poľovník aj vodič autobusu a nevypálili im to do očí dieru.

Pôvodnú recenziu zo „Světa běhu“ nájdete tu
Autorka: Silvia Divékyová

Zaujalo ma

  • Originální dizajn
  • Příjemný materiál
  • Široké spektrum využití

Mikina SUNNE

Mikina SUNNE je takou tou univerzálkou, ktorú užijete ako u behanie, tak aj u letnej turistiky, na bicykel, alebo len tak k ohníku, keď ste na výlete s kamarátmi.
Mikina je navrhnutá na aktívny šport, takže sa počíta s potením a plákaním rukami. Preto je rýchloschnúci a pružná - pekne obopne telo a nikde nebude plandat. Sieťovina v oblasti chrbta a pod pažami zaisťuje odvod potu a prúdenie vzduchu. Mikina je opatrená drobnými detailmi, ktoré spríjemnia život "na trati" - prekrytie zipsu pri brade zabraňuje poškrabaniu (taky ste už niekedy dobehli domov s úplne odretú bradou?), Otvor na palec pri rukávoch zabraňuje vyhrňovaniu (to sa bude hodiť v období vrstvenia ... vrstiev) a samozrejmosťou sú nenápadné a zároveň nápadné reflexné prvky, ktoré sa hodia, keď Vybiehate za tmy (nech už sú vaše dôvody akékoľvek). Mikina je z ľahkého materiálu, takže sa oplatí ju vziať aj na nejaké dlhšie výlety, len tak do zálohy. Vďaka predĺženým chrbtu sa navyše výborne hodí aj na už spomínané koleso.
Ešte niečo málo k farebnosti - mikina je nežné ružovej farby s modrými detailmi (sieťovina, prekrytie zipsu ...). Som veľmi rada, že sa aj Klimatex púšťa do umiernenejší farebné kombinácie, len je potreba u takéhoto kúsku naliehať do blata a kaluží.

Tričko TESANE

Triko TESANE sa hodí do horúcich letných dní, ale vlastne aj vtedy, kedy jednoducho tričko s krátkym rukávom znesiete. Je extra jemnej a príjemne elastické, pekne odvádza pot, a to vďaka sieťovinovými panelom v oblasti podpazušia, chrbta a bokov. Na dlhých behoch vás nikde neodrie, hodí sa aj na turistiku, bicykel alebo aj keď sa len chcete tváriť športovo.
S dizajnom a farebnosťou to je podobne ako u mikiny Sunny - tričko je krásne tmavo-modrej farby s ružovými detailmi a nápaditou potlačou v štýle vrstevníc. Jemný potlač slúži zároveň aj ako reflexný prvok. Aj u trička je zadný diel predĺžený.

¾ Legíny LOARI

¾ legíny, kde len začať. Ako som už spomenula v úvode, nemám je v obľube, hneď z niekoľkých dôvodov. Tak za prvé - v prvej triede mi jedno dievča povedala, že v nich vyzerám, ako keby som nemala kolená. Tá predstava sa mi zdala desivá. Po druhé - u väčšiny 3 / 4ťáků mne vždy pod kolenami škrtila ne-elastická niť. Po tretie ... to nemám, ale možno do konca recenzie niečo vymyslím.
Aby som ale všetko uviedla na správnu mieru - Loar neškrtí a myslím, že moje kolená sú v nich úplne viditeľné. To ale nie sú jediné dôvody, prečo je považujem za praktický kúsok bežeckého šatníka.
Legíny sú šité plochými švy, čo znamená, že sú príjemné na koži, nikde neodierajú, neškrtí, môžete v nich tancovať kapueru. Majú široký pás so zaťahovacou šnúrkou, takže keď schudnete do plaviek, nespadnú vám pri víťaznom výskoku ku kolenám. Tak ako aj zvyšok sa recenzia setu, sú z rýchloschnúceho elastického materiálu, s jemnou potlačou po stranách v čierno-ružovej kombinácii. Na chrbte sa nachádza zipsové vrecko na malé nevyhnutnosti ako napríklad kľúče, karta alebo hroznový cukor. Telefón (teda aspoň taký s označením "smart") do nej nevlezie. Za mňa sa dĺžka pod kolená hodí na jar a jeseň ale aj do chladnejších letných dní, kedy fúka alebo krásne prší.

Páčil sa článok?