Objavte novú kolekciu na JAR/LETO 2023

Pred rokom sme pre vás začali tvoriť novú kolekciu tak, aby ste si tento rok na jar av lete prišli na svoje ako na bicykli av prírode, tak aj vo fitku alebo na jogovej praxi. Kolekcia je vonku a vy tak môžete okrem jednoduchých modelov staviť aj na naše vychytávky, ktoré vám môžu spríjemniť váš športový zážitok. Okrem už tradičných segmentov na beh, bicykel a outdoorové aktivity u nás môžete tentokrát novo zaobstarať aj výbavu do fitka alebo na jogu, stačí si už len vybrať.

TERAZ UŽ VÁM NIČ NEUTEČIE

Všetky bežecké kolekcie navrhujeme tak, aby si na svoje prišli ako rekreační bežci, tak tí z vás, ktorým neutečie žiadne bežecké preteky. Ľahké priedušné tričká a šortky alebo bežecké legíny sú samozrejmosťou, ktorá nesmie chýbať. Svoj komfort ale teraz môžete doslova zdvojnásobiť, a to vďaka 2v1 šortkám ZIZA alebo sukni QUINN. Tie majú okrem tých klasických vonkajších šortiek aj tie vnútorné, ktoré budete mať priamo na tele, ale zároveň vám nič nebude brániť voľnému pohybu. Nie vždy sa počasie vydarí podľa našich predstáv, pre takéto prípady sa hodí pribaliť ľahučké vetrovky CAMILA BARTOL, ktoré vám skvele poslúžia aj pri prechádzke na in-line alebo na letnom výlete s rodinou. K oblečeniu ešte prihadzujeme aj nejaké doplnky, či už kompresné podkolienky SAGE alebo batoh LAPLAN, vďaka ktorému budete mať všetko podstatné so sebou.

SPÄTKY DO CYKLISTICKÉHO SEDLA

Kolekcia na bicykel už dávno nie sú len cyklodresy a šortky s výstelkou. Aj keď aj tie u nás samozrejme nájdete, a to vo variantoch s krátkym aj dlhým rukávom, celoprepínací alebo s rozopínaním pri krku. Môžete si tak vybrať podľa toho, čo máte radi. Pokiaľ máte radšej terénnu cyklistiku, prihoďte MTB tričko SHADOW v nápaditom dizajne k MTB šortkám EBONY a hurá na traily. A keby sa počasie predsa len rozhodlo trochu stagnovať, bude vám cyklobunda ELDEST, ľahká ako pierko vďaka dvojvrstvovej polyuretánovej membráne, najlepším parťákom v daždi a prstové rukavice MADA zase v chladnejšom počasí.

Tip! Pre nežné pohlavie vznikol set dresu SALVIA, šortiek SARADOC a rukavíc SAGA, ktoré k sebe sedia ako uliate.

VYZRAJTE NA NEVYSPÝTATELNÉ HORSKÉ POČASIE

Pretože už z predošlých článkov o vrstvení oblečenia viete, aké užitočné je mať v zálohe softshellku, máme v outdoorovej kolekcii pre dámy bundu GOBE a pre pánov bundu GRAPON alebo vestu INVEST. Na vlastnej koži sa tak budete môcť presvedčiť, akým majstrom univerzálnosti softshell je. Pokiaľ je reč o univerzálnosti, nesmieme zabudnú predstaviť ani polokošeľu ELON1 a šaty PRIM. Sú totiž akousi verziou fashion oblečenia s funkčnými vlastnosťami a dôkazom, že aj pri športovaní alebo cestovaní môžete vyzerať elegantne a zároveň sa cítiť komfortne.

VYBAVTE SA NA SILOVÝ TRÉNING ALEBO JÓGOVÚ PRAXI

Letné telá sa pečú v zime, a preto pre vás máme vôbec prvú kolekciu tvorenú priamo na poriadne kardio cvičenie, lekciu jogy aj intenzívny tréning s váhami. Dali sme si záležať na výbere funkčného materiálu, perfektnom strihu aj štýlovom dizajne s vymazlenými detailmi. Prevažná väčšina kolekcie má vysoký podiel polyamidu, takže je rýchloschnúci, odolný a dodá vám pocit sucha aj pri náročnom tréningu. Ak chcete staviť na overenú klasiku, tak sú legíny DANAE a top ACHNEL to pravé pre vás. Pokiaľ sa nebojíte vystaviť svoju formu na obdiv, potom stopercentne siahnite po crop tope MERA a šortkách ESENC.

Páčil sa článok?