Parádna ochrana nielen na zimu

Test setu zloženého z trička JOLIE, legín ARMA a vesty PEKU.

Pôvodnú recenziu zo Sveta behu nájdete tu
Autorka: Alena Voborníková

Zaujalo ma

- minimalistická potlač

- reflexné prvky na každom kuse setu

- zateplený golier na veste

Vesta PEKU

Táto dámska vesta je síce určená na beh v nepriaznivých podmienkach, ale vďaka svojmu elegantnému a nadčasovému dizajnu by som sa ju nebála vziať ani do spoločnosti (rozumej pokojne aj na stupne víťazov, ak by som sa tam niekedy dostala). Čierna vesta je v prednej časti doplnená žiarivo bielym zatepleným dielom, ktorý bráni tepelným stratám a je nápadito prešitý v tvare kvapiek. Oceňujem, že spodná časť, kde sú umiestnené vrecká, je opäť čierna a tak sa bežkyňa nemusí báť, že si vestu zamaže opakovaným vyberaním a ukladaním vecí. Boky aj golier sú z teplejšieho materiálu, zatiaľ čo chrbát vesty je z extra priedušnej sieťoviny na rýchlu ventiláciu potu. Biely lemy neslúžia iba na ozdobu, ale sú zároveň elastické – obopnú telo a vietor nemá šancu sa dostať pod vestu. Vďaka vyššiemu golieru môžete pokojne nechať šatku doma a nemusíte sa báť, že by vám ťahalo na krk. Teším sa, keď s vestou pôjdem aj na bežky.

Tričko s dlhým rukávom JOLIE

Tričko JOLIE je ako stvorené na jesenné dni. Je vyrobené z ľahkého priedušného materiálu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk, ale tiež v ňom budete dokonale ladiť s farebnými listami – sublimačná dvojfarebná potlač nadchne snáď každého minimalistu. Elastický materiál príjemne obopína telo, ale nikde neškrtí a vďaka plochým švom ani neškriabe. Skvelo odvádza pot, takže pokiaľ ho použijete ako prvú vrstvu pod vestu, nešliapnete vedľa. Ak medzi tričko a vestu pridáte ešte jednu vrstvu, môžete v sete behať aj v zime.

Legíny 2v1 ARMA

Medzi bežcami sa snáď nenájde taký, ktorému by v šatníku chýbali dlhé čierne legíny. Klimatexu sa podarilo túto čiernu klasiku ozvláštniť na výbornú. Ultraľahké šortky s minimalistickou čiernobielou potlačou im skrátka dodávajú šmrnc a lichotia snáď každej postave. Nemusíte sa báť, že by vám šortky nejako bránili v pohybe – vďaka elastickému materiálu, ktorý majú na bokoch, vás pustia do krajných polôh, ako pri rozcvičovaní, tak aj pri preťahovaní po tréningu. Samotné legíny sú z príjemného elastického materiálu, ktorý udrží vaše nohy v dokonalej prevádzkovej teplote aj počas chladnejších podmienok. Legíny sú s kraťasmi spojené širokou gumou, ktorá je pohodlná a nereže brucho. Rovnako ako na ďalších dieloch setu, aj na legínach nájdete reflexné prvky v oblasti lýtok a na kraťasoch. Jediné, čo mi na legínach chýba, je malé vrecko na kľúče, ktoré vo veľkom vrecku na veste pri behu skáču.

Páčil sa článok?